MENÜ
 

 

 

 

 

Kedves Honlapolvasók!

 

 

Értesítelek benneteket, hogy

 

2019. június 01. és június 10. között

 

a honlap nem kerül frissítésre.

 

 

Ez idő alatt az elektronikusan írt leveleket sem tudom "feldolgozni", bármelyik postafiókba is érkezzen.


 

Addig is törd a fejed! (Rejtvény 4.) ⇒ 

 


 

Kedves Tudosítók!

 

Tájékoztatlak, hogy június 11-től csak abban az esetben fogok a honlapunkra klubtagokat, hozzátartozókat, barátokat, rokonokat megjelenítő képet, videót, cikkekbe csatolt személyeket is tartalmazó fényképet feltölteni, amennyiben a feltöltést kérő személy (a tudosító) az elektronikusan írt levelében azt is megírja (nyilatkozza), hogy a képen, a videón látható összes személy beleegyezett abba, hogy a fényképük (mozgóképük) a NAV NYOSZ honlapján megjeleníthető.

 

Kérem, hogy ezentúl ezt is vegyétek figyelembe, együttműködéseteket pedig megköszönöm!

Csík Bálint


   

Honlappal kapcsolatos tevékenység végzésére olyan NAV NYOSZ tag jelentkezését várnám, aki az otthoni számítógépén felhasználói szinten magabiztosan használja a Windows-os környezetet (World, Excell, táblázat kezelő), az egyéb programokat (pl. kép- és videoszerkesztő), valamint az internetet.

Emellett megbízhatóan, pontosan, önállóan, a szabadidejét nem sajnálva tudná végezni a NAV NYOSZ honlap szerkesztését, napi frissítését.

 

Jelenleg a www.ewk.hu honlapkészítő program van használatban. Erre az oldalra belépve létrehozható egy saját weblap (ingyenesen), amin megismerhető, gyakorolható a honlapszerkesztés alapvető fortélya.

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, akkor a jelentkezést a honlap@navnyugdijasok.hu email címen várom.

A tárgynál a "Honlap szerkesztő" szót tüntesd fel legyél szíves.

Csík Bálint

 

 

 

 

Asztali nézet