MENÜ

 

Kedves Honlapolvasók!

 

Tájékoztatlak benneteket, hogy 2011. június 11. óta működik a honlapunk. Az első másfél évben csak a Szob -váci, a budapesti és a VPOP pénzügyőr klubok tagjaihoz szólt (az indulásáról itt olvashatsz). 

Az eltelt hét év alatt rengeteg írás és kép jelent meg, köszönhetően a klubok aktív beküldő tagjainak. Ezek közül még ma is sok előhívható az egyes rovatok archívumából.

Tekintettel arra, hogy a honlap tárhelye véges, valamint a gyors, lefagyás mentes használat érdekében időszerűvé válik egy lomtalanítást elvégezni, ezért úgy tervezem, hogy ezt 2018. június 11-től megkezdem.

Arra kérek mindenkit, hogy aki valamilyen régebbi írást, cikket, újságot, képet szeretne letölteni a NAV NYOSZ honlapjáról, azt a fenti időpontig tegye meg. A lomtalanításban az alábbi rovatok (alrovatok) lesznek az érintettek:

  • elnökségi közlemények → archívum alrovat (2017 előtti anyag)
  • a Mi lapunk (2017 előtti lapszámok)
  • olvasóink tollából → korábbi cikkek alrovat (teljes anyag)
  • alkotásaink → festmények 2-ik oldal (15 db kép)
                      → fotók 3-ik és 4-ik oldal (15 - 15 db kép)

Tájékoztatlak benneteket, hogy ezt követően a festmények alrovatban 15, míg a fotók alrovatban 30 darab kép lesz látható maximálisan.

Az előbbiekben nevezett törölt fájlok nem fognak véglegesen elveszni, mert mentésre kerülnek egy külső, a honlaptól és a számítógépemtől független adattárolóra. Innen pedig a közeljövőben átadásra fog kerülni a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum részére.

 

Fentieken kívül várom azon klubtárs jelentkezését, aki úgy érzi, hogy a honlapot naponta szerkeszteni tudná és szeretné, netán van némi gyakorlata is benne. Jelenleg a www.ewk.hu szerver szolgáltatóval állunk kapcsolatban. Oldalukra belépve, regisztráció után ingyenesen létrehozható egy saját weblap, amin a működése megismerhető és egyben lehet rajta gyakorolni.

 

Budapest, 2018. május 24.

Csík Bálint

honlap@navnyugdijasok.hu

 

 

 

Asztali nézet