MENÜ

 

 

Köszönet és Dícséret

A Zalaegerszegi NAV Adóági- Nyugdíjasainak 2015 november 12-én megtartott találkozóján

 

 

Mogyorós Jánosné Éva a Göcsej Nyugdíjasklub vezetője meghívott bennűnket ötünket az elnőkségből. Mivel egy napon volt több Megyei Igazgatóságnak is a nyugdíjas találkozója ezért hárman indultunk útra Gyimesi Attilával és Szobota Gyulával.

Budapestről a korareggeli órákban indultunk vonattal.

Éva és Loppert Anikó már az állomásra elénk jött. Ezután kis sétával bemutatták szeretett városukat, melyet egy kellemes főtéri cukrászdában kávé mellett még egy csodálatos könyvben is végignézhettünk és ismerkedhettünk a helyi nevezetességekkel. Mivel az idő annak ellenére is, hogy november derekán járunk csodás kb. 20 fok, egy kellemes ebédet fogyaszthattunk a Zalai dombság magaslatán a Jánkahegyi Gyuri Csárdában, ahonnan csodás panoráma nyílt a városra.

Innen sietve vissza pont beestünk a Zalamegyei Igazgatóság ügyfélszolgálati termébe, ahol már vártak bennünket és kezdődött az ünnepség, amit Dr. Kaszás Anita igazgató asszony nyitott meg. Szeretettel köszöntötte a megjelenteket és átadta a szót Dr. Tóth Miklós igazgató Úrnak, aki nyugdíjba vonulása előtt búcsúzott a dolgozóktól és mindenkinek további jó munkát kívánt.

Szobota Gyula gazdasági vezető a NAV Nyugdíjasainak Országos Szövettség Elnőkségéből átadta Mogyorós Jánosné Évának dicsérő oklevelünket és a hozzá járó emlékplakettet.

Éva meghatódva köszönte és felhívta mindenki figyelmét, hogy Lopper Anikónak is köszönhető, aki sokat segít az ő munkájában. Frappánsan csak annyit mondott, hogy Dr. Tóth Miklós nyugdíjas igazgató úrat is szeretettel várják a Göcsej Nyugdíjasklubba.

Műsor:

1.) Kiss Judit osztályvezető asszony verset szavalt: Ha elmúltál már negyven…

2.) Szökrönyös Lászlóné és Loppert Anikó tánca (Palya Bea "Tchiki-tchiki" című dalára, melynek végén felkérték és táncba vitték két elnőkségi tagunkag Gyimesi Attilát és Szobota Gyulát.

3.) Bene Gyuláné saját nyugdíjasokhoz szóló versét mondta el.

4.)Nátránné Borsos Ágota saját Szépkorúúság küszöbén című könyvéből saját Libalagzi című meséjét adta elő.

5.) A Páterdomb a Kultúráért Egyesület tagjainak sramli táncát láthattuk, a "Sramli Kings együttes "Csak az új, csak a szép" dalára.

Ezután következett egy kellemes állófogadás szendvicsekkel, süteményekkel, italokkal és természetes kellemes társasággal.

Köszönjük a szíves vendéglátást!

Zs-he.

 

 

 

Asztali nézet