MENÜ

 

NAV Szekszárdi

NYUGDÍJAS TALÁLKOZÓ

2015. NOVEMBER 10.

 

 

A NAV DDR Adó Főigazgatósága és a Tolna Megyei Adóigazgatóság vezetői a hagyományoknak megfelelően 2015.11.10-én 11 órára a Megyeháza Dísztermébe meghívta a hivatali nyugdíjas kollegákat egy finom ebédre, és kötetlen beszélgetésre.

A meghívottak közül mintegy hatvanan jelentek meg a találkozón, ahol az aktív munkatársak fogadták a vendégeket, majd az ünnepien feldíszített asztaloknál mindenki elfoglalta a helyét. A vendéglátók egy kis ajándékkal is kedveskedtek a nyugdíjasoknak.

Fausztné Czirják Zsanett a NAV Tolna Megyei Igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket hangsúlyozva, hogy a nyugdíjasok még most is megbecsült tagjai a Szervezetnek. Beszélt a jelen lévőknek a működő nyugdíjas klubról, és ösztönözte a még nem csatlakozókat arra, hogy lépjenek be a nyugdíjas klubba. Beszélt arról is, hogy a klub igen jól működik, a taggyűléseken kívül színes és sok a szervezett program, melyekről írásos tájékoztatások is olvashatóak.

Az Igazgatóasszony ezt követően Dr. Varga Árpád a NAV elnöki jogkörében eljáró elnökhelyettesének üdvözletét tolmácsolta az Idősek Világnapja alkalmából. Az Elnökhelyettes Úr jó egészséget, tartalmas nyugdíjas éveket kívánt mindannyinknak.

A találkozón részt vett Varga Imre régiófelelős, elnökségi tag is, aki tájékozta a megjelenteket a NAVNYOSZ jelenlegi helyzetéről, az országosan megalakult klubokról, a nyugdíjasok életéről. Ezt követően javaslatára dr. Ábrahám Jánosnénak a Tolna Megyei Adóigazgatási Klub vezetőjének munkája elismeréseként átadta a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Nyugdíjasainak Országos Szövetsége által adományozott oklevelet.

A klubvezető megköszönte az elismerést, egyben hangsúlyozta, hogy ez mindenek előtt a Szekszárdi Klubnak, a klubban tevékenykedő tagoknak szól, akiknek köszönet érte.

A finom ebéd, az üdítők, a kávé mellett nagyon jó hangulat alakult ki, a rég nem látott kollegák üdvözölték egymást és a koccintás sem maradt el, úgyszintén a kötetlen beszélgetés sem, ami a kora délutáni órákig tartott.

Nagyon jó, élményekben gazdag, a régi kollegákkal, a vezetőkkel, a jelenlegi aktív munkatársakkal való találkozás remekül sikerült.

 

Bujdos Istvánné, krónikás

Asztali nézet