MENÜ
 

Csoportos adóbevallás énekszóval

 

„Nem vagyok én senkinek sem adósa, adósa…” – jelentették ki egyhangúlag a Gönyűi Nyugdíjasklub Duna-parti Örökifjú Kórusának tagjai mintegy nyolcvan fő nyugdíjas adóhivatali dolgozó előtt. A „bevallást” és a megelőző ráhangoló népdalcsokrot, valamint a követő filmslágereket vastapssal fogadta (el) az „ellenőrzéssel megbízott” nagyérdemű.

Történt mindez a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatóság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Adóigazgatóság életéről, mindennapi feladatairól tájékoztatást adó nyugdíjas találkozón, ahol a megnyitó köszöntő és a főigazgatói tájékoztató után kapott „szót” az énekkar, melynek tagjai nagy odaadással készültek arra, hogy a meghívásnak eleget téve szórakoztassák nyugdíjas társaikat. Ezt követően a NAV Arrabona (adóági) Nyugdíjas Klub életéről tartott tájékoztatást a klubvezető, remélve, hogy újabb társak csatlakoznak a tartalmas klubéletet élő közösséghez.

A találkozó további részében a meghívott örökifjú elődők az aktív kollégák által sütött sütemények elfogyasztása és élénk eszmecsere közben ismertették egymással a család, az unokák körüli teendők és főleg örömök sokaságát, megbeszélték az egészség megőrzés során szerzett egyéni tapasztalataikat, a helyi és nagypolitika kérdéseit és még sok mást, ami a korosztályt foglalkoztatja.

Kellemes élményekkel, felelevenített kapcsolatok tudatában, a közreműködő munkatársak figyelmességével övezve tértek haza nyugdíjas társaink, hogy útközben feltegyék magukban a kérdést: „Jövőre? Veletek? Ugyanitt?”

 

(Horváth Attila a NAV Arrabona Nyugdíjas Klub vezetője,

a Duna-parti Örökifjak Kórusának tagja)

 
 
 
November 12-én, a győri adóigazgatóság éves nyugdíjas összejövetelén került ismertetésre - természetesen az egyes részekhez tartozó szóbeli kiegészítéssel - az Arrabona (adóági) klub idei programjaikról, kapcsolataikról, stb. szóló beszámoló (a honlap szerkesztőjének megjegyzése: a beszámoló PowerPoint bemutató programmal - ppt - készült, várj, míg betöltődik).
 
Nekem nagyon tetszett.

Varga Sándor, adóági elnök-helyettes

 

 

 

Asztali nézet