MENÜ

 

NAVNYOSZ pályázatfigyelő, író, kidolgozó

és menedzselő munkabizottság kiadványa 

Frissítve: 2017. 11. 20.

 

H Í R L E V É L

a nyugdíjas társak életét érintő információkkal,

pályázati lehetőségekkel 

(Adj egy lehetőséget magadnak, hogy változtass, vagy változzon az életed.)

 

 

Tisztelt nyugdíjas társaink. Ennek a tájékoztató hírlevélnek az a célja, hogy felhívjuk figyelmeteket olyan eseményekre, pályázati lehetőségekre, amelyekről esetleg nem, vagy csak elvétve értesültök. 

Ez által képet kaphattok a kormányzat, továbbá egyes civil szervezetek, esetleg gazdasági társaságok által kiírt pályázati lehetőségekről.

Ebben a blokkban csak kizárólag azokat a lehetőségeket tüntetjük fel, amelyek magánszemélyekre vonatkoznak. 

Ezek a pályázatok nem csupán pénzbeli támogatást jelentenek, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy magánszemélyként megmutathassátok belső értékeiteket, lehetőségeiteket.

A pályázatok díja lehet pénzbeli juttatás, vagy bármilyen más, az alkotómunkátokat elismerő tárgyi jutalom.

Nagyon szeretnénk elérni, hogy minél többen éljetek ezekkel a lehetőségekkel, és amennyiben bárki eredményesen pályázott, néhány sorban tájékoztassa a szerkesztőket szöveges vagy egy két kép formájában, hogy mindenki tájékozódhasson a sikeréről, illetve, hogy alkotása eredményessége ebben a hírlevélben is megjelenhessen. 

A pályázatokra jelentkezést, a szükséges dokumentációk beszerzését, a pályázat esetleges megírását mindenkinek egyedileg kell megoldania. Ez a hírlevél kizárólag csak a lehetőségekről tájékoztat. 

A pályázati anyagokat elérheted ide kattintva ⇒

(megnyitás után vidd az egérkurzort a megfelelő linkre, majd kattints. Ha esetleg így nem működik, akkor a linket kimásolva be kell illeszteni a böngésződ keresőablakába). 

Mindenkinek eredményes pályázatot kívánnak a szerkesztők:

 

Mogyorós Jánosné Éva - Göcsej Adóügyi Klub

mogyoros.eva54@freemail.hu 

Varga István - Debreceni Pénzügyőr Klub

stefan61@t-online.hu

Asztali nézet