MENÜ

 

Pünkösdfürdői programok

 

Sokadszorra rendez családi sportnapot a NAV Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete (KEKI) Budapesten, a pünkösdfürdői oktatási- és sportközpontban, de a nyugdíjasok most kaptak először meghívót a rendezvényre. Kenuzás, sétahajózás, lövészet, zumba, medencés fürdőzés és úszás, erőgép, tollaslabda, tenisz, ugrálóvár, kézműves foglalkozás, arcfestés a kicsiknek, járőrautó villogtatása és szirénáztatása – kifogyhatatlan szórakozási lehetőség a hatalmas kertben. Árnyas fák alatti hűsöléssel tettük még kellemesebbé a napot. Aki kíváncsi volt pillanatnyi egészségügyi állapotára, szűrővizsgálatra jelentkezhetett. Kitettek magukért a szervezők, azonban nem igazán tették oda magukat a meghívottak. A NAV-nak sok ezer alkalmazottja dolgozik a fővárosban, s még ha figyelembe vesszük a nyári szabadságolásokat, akkor is jóval többen jöhettek volna el erre a szuper programra. (Más munkahelyeken összetennék a két kezüket a dolgozók, ha ilyen kényeztetésben részesülhetnének...) 

A mi honlapunkon is megjelent a felhívás, de csak páran képviseltük az érettebb korosztályt (unokákkal javítva az átlagéletkort). Netán a sportos program hatott riasztóan? A jó levegő, a sok kisgyerek, a pezsgés még akkor is üdítően hat ránk, ha csak üldögéléssel töltjük az időt. Ki tudja, talán közben kedvet kapunk egy kis sportoláshoz is... Ebédet is lehetett előre rendelni, szóval minden tökéletes volt a szervezők részéről. 

A szeptember 8-i nyárbúcsúztató nyugdíjas rendezvényünknek ugyancsak itt lesz a helyszíne. Mi is készülünk rá, remélhetőleg nagyobb lesz az érdeklődés. Ha kihangsúlyozzuk, hogy az országos főzőverseny döntőjére is ekkor kerül sor, a siker garantáltnak tekinthető - mert enni, azt szeretünk! Csak ne felejtsetek el regisztrálni, ha nem akartok éhen maradni! 

Országos találkozó jellegű lesz ez a rendezvény, szóval, aki régen látott kollégákkal szeretne találkozni, feltétlenül jöjjön el! Ha bejelentik a részvételi szándékot, akkor ebéddel vendégeljük meg nyugdíjasainkat, házastársukat és az unokákat. Az utazást viszont mindenki maga szervezi. Minden egyéb információ megtudható Bozányné Nemes Rita titkár asszonytól. De, érdemes megkeresni a felhívást itt, a honlapon. Találkozzunk szeptember 8-án!

B. Gados Júlia

 

 

Asztali nézet