MENÜ

 

Klubnap 2019. 12. 13.

 

Az idei esztendőben, is mint hagyományosan már sok év óta, megtartottuk karácsony előtt az utolsó Rendezvényünket ez évben.

 

Tehát 2019. december 13-án 11.00 órától Tompán a Vadászház adott otthont ennek a eseménynek. Bár péntek volt és éppen 13-ika, de nem foglalkoztunk a babonával!

 

Szép számban összejöttünk, összesen 36-an, az 51 főből. Részvételével megtisztelt Bennünket Csapó Imre régiófelelős. A tavalyi összejövetelen még itt volt Tánczos Imre Barátunk is!

 

Röviden áttekintettük az idei évre vonatkozó programtervezetet és megbeszéltük, hogy milyen szinten sikerült azt megvalósítani! A végén örömmel állapítottuk meg, hogy szinte mindent sikerült megvalósítanunk a sűrű program ellenére!

 

Lebonyolítottunk kettő darab háromnapos nagybuszos és egy darab kettőnapos személykocsis kirándulást.

 

Kisebb-nagyobb létszámmal megjelentünk és aktívan bekapcsolódtunk három alkalommal is a helyi Kelebiai rendezvényekbe.

 

Aktív részvételünkkel hozzájárultunk a NAVNYOSZ által szervezett három nagy országos rendezvény sikeréhez. A nyárbúcsúztatóra nagybusszal érkeztünk és elnyertük a legszebb sátor elismerést!

 

Megfelelő számban részt vettünk az éves küldött gyűlésen és egy mikrobusznyian pedig Kecskeméten a megyei nyugdíjas találkozón.

 

Ami nem jött össze az a második színházlátogatás, mert nem játszottak olyan darabot, amelyet érdemes lett volna megnézni.

 

Már kicsit terveztük a 20-as évet is, de végső döntés majd a taggyűlésen fog születni.

 

Szép számmal, összesen tízen voltak az idén kerek évfordulósok, akiket köszöntöttünk és átvehették a már hagyományos plaketteket illetve a szerény kis ajándékot.

 

Ők voltak: Bálind Mihályné, Szöllősi Ferenc, Ledenyák Sándor, Gémes Géza, Pokornics Antal, Gyuris János, Pap József, Szekeres Istvánné, Horváth Zoltánné és Horváth Zoltán. Sajnos kettő fő nem jelent meg! Nekik elküldtem az ajándékot.

 

A kis ünnepség után elfogyasztottuk az ügyes és áldozatkész tagjaink által főzött rendkívül finom és kiadós ebédet: sertés raguleves, őzpörkölt, rétes.

 

Ezen kívül minden jelenlévő kapott a tányérja mellé egy kis meglepetést (kis mézeskalács, kis szappan, mandarin és szaloncukor)

 

Baráti beszélgetések és év végi jókívánságok után szétszéledt a társaság!

 

Horváth Zoltán, klubvezető

 

 

Asztali nézet