MENÜ

 

Karácsony Kelebián 2018.

 

Az éves programtervezetnek és a több éve tartó hagyománynak megfelelően 2018. december 21-én 11.00 órától megtartásra került klubunk ez évi záró összejövetele.

Kicsit fájó, hogy az eddigi gyakorlatnak megfelelően ezt a rendezvényt már nem volt módunk a Vámhivatal nagy tárgyalójában megrendezni, mert a Katasztrófavédelem a tavalyi évben bérbe vette az épület helyiségeinek kb. kétharmadát, így nyugdíjas klubunk kiszorult innen!

Mivel jó a kapcsolatom a helyi Önkormányzattal így nem jelentett ez gondot, hiszen az Agrárközpont nagyon alkalmas hely az ilyen események megtartására.

A klubnapon megjelent a tagság több mint 50 %-a. Meghívásomnak eleget téve jelen volt Csapó Imre úr régiófelelős és külön örömömre szolgált, hogy jelenlétével megtisztelte összejövetelünket Tánczos Imre úr (örökös tiszteletbeli főtitkár) is!

Miután tisztelegtünk az évben elhunytak emléke előtt, beszéltünk a következő év terveiről, megvitattuk, hogy szükség van e tagdíjemelésre.

Ezt követően került sor a kerek évfordulósok köszöntésére, emlékplakett és szerény ajándék átadása mellett.  Ők név szerit: Binszkiné Dr. Kleba Margit, Gémes Gézáné, Győrösi Imre, Horváth József, Kardos Istvánné, Paska Jánosné és Véh János. Közösségi munkájuk elismeréseként virággal illetve borral köszöntöttem Bálind Mihálynét, Gyóniné Dr. Nagy Mariannát, Farkas Ferencet és Módra Mihályt.

Mivel a tavaszi küldöttközgyűlésen nem tudott megjelenni Horváth Zoltánné (Böbe) így részére ez alkalommal adta át Csapó Imre régiófelelősünk a „Nyugdíjasokért”plakettet!

A hivatalos rész befejezését követően fogyasztottuk el a három „szakácsművész” (Böbe, Rozika, Piroska) által elkészített bőséges, finom ebédet. A desszertet a tagság hölgytagjai által készített finom sütemények jelentették.

Baráti beszélgetésekkel zárult a klubnap!

Beszámolómhoz Farkas Feri által készített fotókat is mellékeltem!

 

Horváth Zoltán, klubvezető

 

 

További képek a "Böbe Morzsák" alatt ⇓

 

 

 

Asztali nézet