MENÜ

 

Nyugdíjas találkozó

 

Ismét eltelt egy év. 2019. október 15-én került megrendezésre a NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatóságán az idei nyugdíjas találkozóra, melynek helyszíne a Szvorényi úti épület földszinti tanácsterme volt.

 

Igen szép számban jöttünk össze. Jelen voltak az Igazgatóság vezetői, többek között dr. Kaizinger Tibor Úr a NAVNYOSZ elnöke meghívottként, Lukács György Igazgató Úr, Derda Zsolt alezredes Úr a Heves Megyei Vám-és Pénzügyőrség Igazgatóhelyettese, valamint a szervezők a Humánpolitikai Osztályról. A meghívott nyugdíjasok részéről mintegy 83 fő jelent meg, közülük 12 fő a Vám-és Pénzügyőrség nyugdíjasai.

 

Először Lukács György úr köszöntötte a szép számban megjelenteket, ismertette az Igazgatóság elmúlt évi munkáját. Sajnálattal emlékeztünk és hajtottunk fejet az eltelt időszakban elhunytakról.

 

Ezután dr. Kaizinger Tibor úr köszöntötte a jelenlévőket és ő is beszámolt a NAV NYOSZ munkájáról.

 

Majd a Pénzügyőr Zenekar rézfúvósai adtak egy kis színes zenei műsort, ami igen jó hangulatot teremtett.

 

Cseh Istvánné a helyi adóügyi nyugdíjas klub vezetője ismertette a nyugdíjas klub elmúlt egy évét, milyen sok mindent sikerült megvalósítanunk, mennyi sok szép helyen jártunk, hogy részt vettünk szemétszedési akcióban, gyűjtöttünk a rászorulóknak, stb.

 

Az egri Táncklub (akik egyben a hivatal aktív dolgozói is) hat táncosa szórakoztatott bennünket.

 

Október 1-jén Budapesten került sor az Idősek Világnapja alkalmából rendezett ünnepségre, melyen klubunkból fellépőként részt vett Sütő Margit és Papp Mária ők az ottani műsorukat adták elő: Margó balladát mondott el, Marika pedig népdalt énekelt.

 

Mivel nagy volt a létszám a fotó készítésére több lépcsőben került sor.

 

Lukács György Igazgató Úr pezsgős pohárköszöntője után került sor az ebéd felszolgálására, amit mindenki jóízűen fogyasztott el.

 

Az ebéd elfogyasztása után kötetlen beszélgetésre került sor. Jó volt ismét találkozni egymással és megtudni, kivel mi történt az elmúlt egy évben.

 

                                                    Lejegyezte: Nagy Jánosné Márti

                                            NAV Egri Adóügyi Nyugdíjas Klub tagja

 

 

Asztali nézet