MENÜ

 

Kedves Honlapolvasók!

 

Azzal a reménnyel nyitom meg ezt az oldalt, hogy a főzni szerető hölgyek, urak a honlapunk elektronikus címére

(honlap@navnyugdijasok.hu)

folyamatosan küldik majd be a családikörben sikert aratott, vagy már feledésbe merülő étel, ital, vagy/és süteményes receptjeiket.

Amennyiben valaki a feltöltött receptek közül kipróbál akár csak egyet is, annak várjuk a véleményét a fenti elérhetőségre.

 

A beküldött és legjobbnak ítélt recept tulajdonosa díjazásban részesül (az eredményhirdetésre, a díjátadásra és a győztes ételek elfogyasztására a márianosztrai Kis Róza Étteremben kerül sor, a rendkívüli helyzet visszavonását követően). 

 

Fentieken kívül várom a népi szokásokat, hagyományokat őrző, szerető, tisztelő tagtársainkat, hogy az időszak (hónap, évszak) aktuális szokásait, hagyományait fent nevezett címre eljuttatni szíveskedjetek.

 

Kérem, hogy a beküldendő recepteket, népi szokásokat megszerkesztve, külön fájlban (doc, odt, txt, stb.), írjátok meg és ne a levelező program szerkesztő felületén!

A beküldendő képeket, pedig maximum 400 kilobajt-nál nem nagyobb méretűre csökkentve juttassátok el legyetek szívesek. Együttműködéseteket megköszönöm!

 

Recepteket keresünk! ⇒


 

ITALOK

 

ELŐÉTELEK

 

LEVESEK

 

FŐÉTELEK

 

SALÁTÁK

 

SÜTEMÉNYEK, DESSZERTEK

 

DIABETIKUS ÉS LAKTÓZMENTES SÜTEMÉNYEK

 

NÉPSZOKÁSOK - HAGYOMÁNYOK

 

 

Asztali nézet