MENÜ

 

Férfiak Napja Makkosmárián

 

 

2019. május 17-én végre kegyes volt hozzánk az időjárás, így a tervezett Férfi napot meg tudtuk tartani.

 

Klubvezetőnk távollétében Pálvölgyiné Szalai Tünde felolvasta Erika köszöntőjét, Simon Sándorné pedig kis verssel emlékezett meg a Férfinapról.

Tündi sajátkezűleg készített ajándékkal lepte meg a fiúkat, Márti pedig "szerencsepénzzel" köszöntötte az ünnepelteket.

 

A kis műsort követően ki-ki sütögethette pecsenyéjét (szalonna, kolbász) és a lányok által készített édességből vagy éppen sósból kóstolhatott.

 

Remélem ebből is hagyományt tudunk teremteni!

Bné Rita

 

Kedves jelen lévők!

 

Klubéletünknek jeles sarokpontjai többek között a költészet napja, nyugdíjas sportnap, egyedülállók teadélutánja, nemzetközi nőnap, kiállítások, vetélkedők – és még sok más hasznos, kellemes program. Ezt a sort szeretnénk bővíteni a férfi klubtársaink ünneplésével, mégpedig ez évben a makkosmáriai piknik alkalmával.

 

Hosszú évek összekovácsolódása ismeretében bátran állíthatom, jól megismertük egymást. Vannak köztetek hallgatag és visszahúzódó, tréfás, vicces kedvű, harsány, szókimondó, titkolózó, csendes férfiak, fiatalosabbak és már megfáradtak, vagyis: mindenfélék. Vannak aktívak és kevésbé aktívak, segítőkészek, ötletesek, kitartóak. De egy biztos: maximálisan udvariasak, szolgálatkészek és vállalkozó szelleműek vagytok, amikor férfikézre és férfi szívre van szükség a klubunkban. Udvariasak vagytok és kellemesek, gondosak és gondoskodók.

 

A mai napon rajtunk, nőkön a sor, hogy megköszönjük mindenkori figyelmességeteket. Jobb alkalmat nem is találhattunk volna ebből a célból, mint ezt a mai kirándulást. Tisztelettel gondolnunk a férfi programszervezőkre, honlap-szerkesztőnkre, azokra, akik egyetlen szóra szerepet vállalnak vidám, vagy éppen sajnálatosan szomorú programokon, akik felajánlásokat tesznek, akik a maihoz hasonló alkalmakra összeszedik a részvételi díjat, aki megvásárolja, és nem utolsó sorban elkészíti a fogunkra való finomságot, aki segíti és látogatja beteg, szinte munkaképtelen klubtársainkat, aki segít csomagot cipelni. Ezt mind ti teszitek, kedves férfiak, amit hálásan veszünk észre és köszönünk meg nektek.

 

Azt hiszem, minden nemzetközi és magyar férfinap megemlítése helyett sokkal életszerűbb, ha nektek, klubunk férfitagjainak örülünk, és további jó hangulatot, jó egészséget kívánva részetekre, titeket dicsérünk. Tartson meg tehát a jó sors olyannak, amilyenek vagytok, köreinkben, jó hangulatban sokáig. Fogadjátok köszönetünket és köszöntésünket ez alkalomból!

 

Kedves férfi társaink, megköszönve az egész éves helytállásotokat, ezt a délelőttöt most a ti tiszteletetekre szánjuk. Nem feledkezünk meg azon férfitársainkról sem, akik nincsenek jelen, távollétükben is hasonló jókat kívánva köszönjük meg, hogy a mi korosztályunk még érzi és értékeli a férfi-nő közötti hasonlóság és különbözőség értékét.

 

Jó kikapcsolódást kívánunk nektek, és a mai, mértéktartó koccintások szóljanak férfitársainkról, Isten éltesse őket sokáig!

ue

 

 

 

 

 

Videó: Vidra András 

Megérkezés

 

Sütögetés és köszöntő

 

 

Képek: Bozányné Nemes Rita, Simon Sándorné Márti 

Asztali nézet