MENÜ

 

A pécsi nyugdíjasok évzáró adventi klubdélutánja

 

A pécsi Pénzügyőr Klub immár hagyománnyá vált adventi klubdélutánját december 14-re tervezte bázisára, amelyet az igazgatóság – a hagyományosan jó kapcsolat jegyében – ismételten biztosított. A klubdélutánra szép számban összejöttünk. Külön örömünkre szolgált, hogy a NAV Baranya megyei igazgatóhelyettese, Hajgató Zoltán pénzügyőr ezredes meghívásunkat elfogadva jelenlétével megtisztelte csapatunkat.

 

A szokásos welcome drink elfogyasztása után klubvezetőnk köszöntőjével kezdődött a délután. Ennek során köszöntöttük egy kis aprósággal az idei év kerek évfordulósait: Gyűrűsné dr. Nagy Olgát, Gáber Jánosnét, Kovács Ferencet és Kis Jánost.

 

Majd Varga Imre régiófelelős és Hajgató Zoltán pénzügyőr ezredes, igazgatóhelyettes úr köszöntötte az egybegyűlteket. Ezután a karácsonyra hangolódás jegyében meghallgattuk Juhász Gyula Rorate című versét.

 

Ezt követően kellemes karácsonyi zene kíséretében fogyasztottuk el a klubvezetőnk által főzött pörköltet. Vezetőnk ezúttal – immáron többedszer – is bizonyította tehetségét a konyhai munkák terén.  Az egész program folyamán vetítettük az idei év kirándulásainak képeit, felelevenítve a boldog pillanatokat.

 

Végül kötetlen beszélgetés, poharazgatás következett a régi emlékek felelevenítésével. Késő délután, miután a hó és a sötétség is egyre sűrűbb lett, elköszöntünk egymástól. Áldott, békés karácsonyt és jövőre további tartalmas programokat kívánunk. 

Fischer Péter,

Pécsi Pénzügyőr Nyugdíjas Klub

És a képes beszámolója ⇒

 

 

Asztali nézet