MENÜ

 

A NAV NYOSZ Dél-alföldi régió klubjainak részvételével 2018. június 20-án került megrendezésre a főzőverseny Kelebián, a községi nyugdíjas ház udvarán. 

Három csapat versenyzett, kettő a kelebiai pénzügyőr klubtól egy pedig a kecskeméti pénzügyőr klubtól. Megfigyelőként jelen voltak a szegedi adósklubtól is. Összesen több mint harminc fő élvezte a kellemes időt, és a nagyszerű szervezést.

Már a kezdésnél meglepetéssel szolgáltak vendéglátóink a kelebiai klubvezető és felesége Horváth Zoltán és Bőbe vezetésével, bőséges tízóraival vendégeltek meg bennünket.

A zsűrizés  megoldását átvettük északi szomszédainktól, vagyis a kész pörköltek megtekintése után mindenki kapott egy cédulát és az ételek megkóstolása után abba a számozott üvegbe tette céduláját, amelyik pörkölt neki a legjobban tetszett. Miután mindenki végig kóstolta az ételeket jöhetett a zsűrizés és az eredményhirdetés, melyet az alelnök úr ismertetett gratulálva a csapatoknak.

A győztes csapat, mely képviseli a régiót Budapesten:

  • Kelebiai pénzügyőr klub: Módra Mihály, Farkas Ferenc és Szalai László.

Második lett ugyancsak

  • a kelebiai klubtól: Horváth Zoltánné (Böbe), Rozika és Piroska.

Bronzérmes lett

  • a kecskeméti pénzügyőr klub csapata: Fekete Antal, Csapó Imre és Losonczi Sándor.

A serleget és az érmeket gratulálva az eredményhez a régiófelelős adta át. Ebéd után zene és nótázgatás, valamint beszélgetéssel telt az idő. Eredményes, kellemes napot töltöttünk együtt.

Csapó Imre

 

 

Asztali nézet