MENÜ

 

Furfangos kérdések


 
 
A Debreceni Pénzügyőr Klub vezetője, Varga István kedvet kapott műveltségi vetélkedőt szervezni klubtagjai számára. Adottságaihoz és felkészültségéhez kétség nem férhet, nem véletlenül szerepelt jól csapatával az országos vetélkedőn tavaly ősszel. Három hét kemény munkájába került a kilencven kérdésből álló feladatlap összeállítása és a sok zene kiválogatása, amelyek szervesen kapcsolódtak a kivetített képekhez, kérdésekhez.
 
Nagyon furfangosan megfogalmazott kérdésekkel is találkoztunk (mert én is beszálltam kíváncsiságból a játékba), amin aztán jót derült a társaság a megfejtések ismertetésekor. A klubtagok két-három fős csapatokat alkottak, s a legtöbb pontot elérők szerény ajándékot kaptak, a második helyezettek oklevéllel térhettek haza.
 
Az már az én személyes problémám, hogy egy ilyen megmérettetésre ízlésem szerint azonos feltételekkel kellene kiállniuk a résztvevőknek. Tehát, ha nem is kerül szóba a tiltás, mégsem korrekt okostelefont használni a kérdések megfejtéséhez, ha amúgy a többiek sem élnek vele... Ezt esetleg praktikus előre tisztázni, hogy legközelebb is legyenek játékra jelentkezők.
 
Remek kezdeményezés volt, köszönet a sok munkáért és a szervezésért!


B. Gados Júlia

 

 

Asztali nézet