MENÜ

 

 

Nyugdíjas találkozó Baranya megyében

 

 

Ez év októberében a NAV 284 baranyai nyugdíjasa – 179 fő az adó és 105 fő a vám részéről – vehette kézhez Huber Éva igazgató asszony kedves hangú és megtisztelő meghívóját, miszerint nyugdíjas találkozó szerveződik megyénkben.

November 14-én egy év után újra találkozhattak a régi kollégák egymással, hiszen szép számmal, százkilencen (84 adós és 25 vámos) gyűltünk össze a székház nagy tanácstermében. Nagy örömünkre szolgált, hogy egykori és még ma is aktív vezetőink, Hajgató Zoltán pénzügyőr ezredes úr, Borissza László pénzügyőr alezredes úr, valamint Bukovics János pénzügyőr alezredes úr is megtisztelt bennünket, és egyenruhát öltve megjelentek köztünk.

Elsőként az igazgató asszony üdvözölte a megjelent nyugdíjasok népes táborát. Beszédében rövid tájékoztatást kaptunk az elmúlt év eseményeiről, a NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatóságának eddig elért eredményeiről, illetve röpke betekintést nyerhettünk az adó- és vámigazgatás várható változásaiba. Köszönjük az igazgató asszonynak és az igazgatóság munkatársainak.

Majd az igazgató asszony bemutatta az év közben beiktatott NAV NYOSZ dél-dunántúli régiófelelősét, Barics Ferenc nyugdíjas pénzügyőr alezredes urat, illetve megköszönte Varga Imre nyugdíjas pénzügyőr ezredes úrnak a nyugdíjasokért végzett munkáját, aki év közben lemondott posztjáról.

A köszöntő után következő ebéd és kötetlen beszélgetés közben Fischer Péter nyugdíjas pénzügyőr hadnagy képes beszámolóit tekinthették meg a vendégek arról, hogy a nyugdíjba vonulással nem áll meg az élet, csak elkezdődik egy új, amelyet kirándulások, színes programok tarkítanak, s külön értékük, hogy a két baranyai klub együttműködve szervezi őket. A vetítés remélhetőleg mindenkit meggyőzött arról, hogy érdemes a NAV NYOSZ tagjának lenni.

Az ízletes ebéd és egy-egy pohárka jóféle nedű mellett kedélyesen elbeszélgethettek a már nyugdíjas és a még aktív állomány tagjai.

A jól sikerült rendezvény után mindenki abban bizakodva tért haza, hogy az „egy év múlva veled ugyanitt” még népesebb táborral valósul meg.

Nagyon köszönjük a szervezők áldozatos munkáját, hiszen ezzel a nappal egy szívmelengető élménnyel gazdagodtunk.

Fischer Péter, Pécsi Pénzügyőr Klub

 

Képes beszámoló ⇒

 

 

Asztali nézet