MENÜ

 

 

 

Búcsúzás

 

A Fővárosi Pénzügyőrök Klubjának februári összejövetele a sors akaratából teljesen másként zajlott le, mint eddig. Döbbenetünkre egy hét alatt három kedves klubtársunkat veszítettük el, amint az a Honlap gyászrovatából ismert minden olvasó előtt. Még fel sem ocsúdtunk az egyikből, már érkezett is a másik, majd a harmadik halálhír: Tánczos Imre, Szabóné Domonkos Judit, Ambrusz Józsefné, Gizike.

 

A gyászhírek hatására egymás után jelentek meg visszaemlékezések az elektronikus újságban, és a Facebookon keresztül is sok-sok kolléga és adóügyi nyugdíjastársunk fejezte ki megrendülését. A legtermészetesebb volt, hogy ezek felhasználásával, valamint Untener Erika és Géczy Attila búcsúversével állítsuk össze emlékműsorunkat. Alkalomhoz illő háttérzene mellett olvastuk fel Csíkné Reiter Margit (Manyi), Untener Erika, Gampe Tibor, Melegh Imre és Zelenka István közreműködésével ezeket a szívbemarkoló sorokat.

 

Nehéz volt könnyeinket visszafogni, amitől már előre tartottunk. Mindeközben a kivetítőn fényképfelvételek sokaságát vetítette Csík Bálint, aki a diafilm elkészítését és a hangosítást vállalta.

 

Sokoldalúan vett részt az emlékműsor megvalósításában Bozányné Nemes Rita titkár asszony, többek között az alkalomhoz illő dekorációt is neki köszönhetjük.

 

Így búcsúzott el tőlük kis közösségünk, nélkülözve a továbbiakban mindazt a rájuk jellemző egyéni színt, amellyel gazdagították életünket.

Szöveg: B. Gados Júlia

Képek: Netye Mihály, BGJ

 

 

Asztali nézet