MENÜ

 

Áprilisi vigasságok

az egri nyugdíjas klubban

 

Az április 11-i klubnapon ismét bőséges és színes program várta a szép számmal érkező tagtársainkat.

Klubfoglalkozásaink helyszínének egyik vendégszobájában egy meghívott egészségügyi szakdolgozó már a reggeli órákban megkezdte az érrendszerünk állapotának felmérésére vonatkozó szűrővizsgálatát. E fontos vizsgálatra nagy igény mutatkozott részünkről, ezért volt, aki időhiány miatt ez alkalommal lemaradt, de más időpontban nekik is lehetőségük lesz e fontos szűrővizsgálatot elvégeztetni. 

Csehné Gizike klubvezetőnk ismertette az elmúlt időszak eseményeit – így a küldöttértekezleten elhangzottakat is -, valamint az előttünk álló feladatokat.

Foglalkozási tervünknek megfelelően ma köszöntöttük az első félévben névnapjukat ünneplő kollégákat és a kerek évfordulós születésnaposokat. A névnaposokat  pezsgővel, a kerek évfordulósokat kis ajándékokkal köszöntöttük. Isten éltesse őket még nagyon sokáig jó egészségben! Az asztalon ez alkalommal sem volt hiány finom süteményekből, amivel az ünnepeltek örvendeztettek meg bennünket.
Papp Marika kultúrosunk és néhány kolléganő az április elsejéhez kapcsolódó tréfás történeteikkel vidították fel a klubtársakat. A közelmúlt ünnepére néhány húsvéti hagyomány felelevenítésével emlékezett, végül a költészet napjáról sem feledkezve meg, két gyönyörű verset olvasott fel.

Az ünnepi menüről ez alkalommal is Balázs Béla kollégánk gondoskodott. Bográcsban készült finom halászlé volt a menü - hálás köszönet érte! 

A klzbfoglalkozási napon jó beszélgetésekkel, lélekemelő eseményekkel töltődtünk fel a következő találkozóig. 

                                                                                   Gyuróné Fábri Margit,

                                                                                   NAV Egri Adóügyi Nyugdíjas Klub tagja

 

 

Asztali nézet