MENÜ

 

A pécsi nyugdíjasok évzáró adventi klubdélutánja

 

 

A pécsi Pénzügyőr Klub immár hagyománnyá vált adventi klubdélutánját ebben az évben december 13-ára terveztük szokásos bázisunkra, amelyet az igazgatóság – a hagyományosan jó kapcsolat jegyében – ismételten biztosított számunkra. Külön köszönet érte. A klubdélutánra szép számban gyűltünk össze, bár váratlanul közbejött egészségügyi okok és egyéb halaszthatatlan elfoglaltságok miatt sokan nem tudtak eljönni, amit nagyon sajnáltunk.

 

A szokásos welcome drink elfogyasztása után klubvezetőnk – tekintettel a karácsony közeledtére – csengőszóval kért figyelmet, majd üdvözlő beszédével elkezdődött a délután. Ennek során egy kis figyelmességgel emlékeztünk meg az idei év kerek évfordulósairól: Sipos Mátyásné, Dezse Ferencné, Mezei Józsefné, Klencz Tiborné, Varga Imre, Hahner János és Kovács Ferencné kapott emléklapot és ajándékkosarat.

 

Körünkben volt Barics Ferenc régiófelelős, aki szintén köszöntötte az egybegyűlteket. Ezután a karácsonyra hangolódás jegyében meghallgattuk Karinthy Frigyes Karácsonyi karének című művének egy részletét, majd pezsgővel koccintottunk a kerek évfordulósok és a második félév névnaposainak egészségére, valamint a közelgő ünnep örömére.

 

Ezt követően kellemes karácsonyi zene kíséretében, gyertyafény mellett fogyasztottunk el egy igazi hagyományos karácsonyi töltött káposztát. A káposzta után a tagok saját készítésű süteményei kerültek az asztalra. Poharazgatás és süteményezés közben zajlott a szokásos hangulatos kötetlen beszélgetés, emlékidézés.

 

A klubdélután alatt folyamatosan peregtek a képek a kivetítőn. Kunvári Gábor és Fischer Péter fotói felelevenítették az év közös programjainak, jól sikerült kirándulásainak boldog pillanatait.

 

Késő délután köszöntünk el egymástól. Áldott, békés karácsonyt és jövőre további tartalmas programokat kívánunk!

 

Fischer Péter, Pécsi Pénzügyőr Klub

 

 Képes összeállítás ⇒

 

 

Asztali nézet