MENÜ

Kedves Klubtagok!

Kedves Honlapolvasók!

 

Valamikor a budapesti és a VPOP klub elhatározta, hogy programjaik során hagyományt teremtenek azzal, hogy a gasztronómiát kedvelő tagjait évente egy - egy témakörben (minden ősszel) versenyre hívják. Ezt a többi kluboknak is ajánlani tudjuk!

A Mátyás utcában a pénzügyőr klubok szervezésében eddig sikeresen lezajlott a pogácsa, a szendvicsre való krém és a lekvár (dzsem) verseny, ez utóbbi két alkalommal már. No és idesorolhatóak még az országos szintű „borversenyek”.

A NAV NYOSZ Elnöksége valamennyi klubtag részére meghirdeti az otthon, bármilyen módszerrel előállított és készített italok kategóriában a

2015. év legízletesebb

  • gyümölcs, vagy más bogyós alapanyag felhasználásával készült szeszmentes szörpje,
  • szesz és/vagy bor felhasználásával készített likőrje (puncs, cherry, ürmösbor, stb., de nem szőlőbor) elnevezésű versenyét.

A versenyeztetni kívánt „készítmények” 2015. november 24-én a Mátyás utcai klubban tartandó Budapesti Pénzügyőr klubnapon kerülnek elbírálásra. Egy - egy fő több készítménnyel is részt vehet a versenyen.

A klubnapon 200,- HUF/fő belépőjegyet azoknak kell majd megvásárolni, akik nem neveztek be a versenyre. A belépő, egyben a tombola-sorsoláson való részvételre is jogosít.

A két kategóriából a „szakmai zsűri” által kiválasztott egy - egy legízletesebb remekmű készítője oklevél és 5.000 - 5.000,- forint, míg a további két - két versenyző, pedig oklevél és 1.000 - 1.000,- forint értékű elismerés tulajdonosa lesz.

A készítményeket:

  • fehér színű 0,5 literes üvegben, ledugaszolva,
  • tartalom és jelige megnevezésével ellátva kell 2015. november 10. és november 24. között bevinni (eljuttatni) a NAV NYOSZ irodájába, munkanapokon 9 – 13 óra között (Budapest IX. kerület, Mátyás u. 16. fszt. 2.).

Továbbá a küldeményhez egy lezárt borítékban csatolni kell:

  • a beküldő személy nevét, elérhetőségét és azt, hogy melyik klubnak a tagja. A borítékra pedig rá kell írni azt a jeligét, ami az üvegen is szerepel. A beküldött készítményekkel a zsűrizést követően a szervezők rendelkeznek, azokat nem küldjük vissza.

A zsűriztetésig a készítményeket Imre Józsefné Lilla és Csíkné Reiter Margit Manyi háziasszonyaink kezelik.

Szervezők, közreműködők:

Netye Mihály elnökségi tag, reszortfelelős

E-mail: netyemihaly@citromail.hu

Csík Bálint régiófelelős/klubvezető

E-mail: honlap@navnyugdijasok.hu

Asztali nézet